fillmore_1210 copy_edited.jpg

THE FILLMORE

LOCATION:  OAKLAND

DATE:

DESIGN TEAM

This beautiful project was a redesign from the ground up .  It has a gracious approach with a low front fence which simultaneously creates both privacy and immediate curb appeal. In keeping with the traditional architecture the landscaping is clean and unfussy, using tightly clipped boxwood and  flowering perennials.

fillsmll6.jpg
fillmore_1267 copy_edited.jpg
fillsmall5.jpg
fillmore_1134 copy_edited_edited.jpg

The hardscape is all precast concrete and included the new patio , the pool surround and generous pavers to mark walkways.

PA designed the built in BBQ, custom entry gates, columns, trellises and  fencing.

The result is timeless and elegant.

fillsmall2.jpg
fillmore_1107 copy_edited_edited.jpg
fillmore2_1211 copy_edited.jpg