Richardson Bay - Mill Valley - Back Entry Gate_edited.jpg

RICHARDSON BAY OVERLOOK

LOCATION:  MILL VALLEY

The entry trellis & gate borrow from the architecture of the residence. Stone stairs and custom wood and iron railings help define the entry and garden bridge for this Mill Valley home.  

 

Crossing a waterfall feature, garden stairs lead down to the outdoor living room gathered around a stone fireplace and hearth.

Richardson Bay - Mill Valley - Entry Stairs4
Princeton mill valley back stairs column.JPG
Richardson Bay - Mill Valley - Bridge Over Waterfall and River_edited.jpg
Richardson Bay - Mill Valley - Backyard Stairs and Gate_edited.jpg

The intimate fire side gathering area has turned out to be the owners “favorite room in the house.”

A renovated garage turned into an opportunity to create an entry, outdoor living room, dining area and kitchen.  

 

The wood screened grill counter doubles as a buffet for casual entertaining.

 

Italian string lights create a wonderful evening atmosphere.

Richardson Bay - Built-In Barbecue Grill_edited.jpg
Richardson Bay - Mill Valley - Fountain and Plants_edited.jpg
Richardson Bay - Mill Valley - Backyard Entertaining and Fireplace_edited.jpg