Ross Refuge Driveway Entrance Gate.jpg

ROSS REFUGE

LOCATION:  ROSS

This complete garden renovation saved major trees and existing, established privacy screening.

 

The planting refresh and complete hardscape renovation updated the entire feel of the home and site.

Ross Refuge Front Entrance.jpg
Ross Refuge Brick Paver Pathway_edited.jpg
Ross Refuge Entry Stairs.jpg
Ross Refuge Fountain.jpg

PA worked with the client to establish a reserved contemporary material and color palette.

 

This combination found its way on to the building and out into the garden for a seamless indoor and outdoor connection.

Pavers, integral colored concrete, Cor-ten steel and form board finishes play well with the lush, tiered plantings creating a series of serene garden spaces.

Ross Refuge Pool and Deck.jpg
Ross Refuge Flagstone Path.jpg
Ross Refuge Fire Pit Seating Area_edited.png